| gabi98765 a întrebat:

stiu ca esteo intrebare cam ciudata, dar credeti ca este ciudat sa ai par pe zona penisului?
o am de la 12 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adorable a răspuns:

Buna, Gabi!
Nu te speria! Parul pubian ( Din zona penisului, cum spui tu ) trebuia sa apara odata si odata. Unora le apare si la 8 ani, dar nu este nici o problema! Toti oamenii au!

4 răspunsuri:
| dany_7836 a răspuns:

Nu e ciudat si eu am big grin

| Sperman a răspuns:

Nu, nu este ciudat, este normal.
Te maturizezi, de acum n-ar trebui sa fie un soc pentru tine asa ceva.
Inca esti mic, cand vei fii mai mare sa te razi fiindca femeilor nu le plac parosii. Nu-ti face griji este absolut normal iar tu esti sanatos tun.

Salut!

| ZennoEll a răspuns:

Este perfect normal Chestia asta demonstreaza ca ai devenit barbat...

| ShiFT_7270 a răspuns:

Mie prima oara mi s-au ingrosat 3 fire laughing pe la 11 ani, si dupa aia a inceput sa creasca padurea laughing Stai linistit, o sa iti apara si pe coitze, si deasupra penisului, si un pic pe el, si in parti, si chiar si sub el! Ai grija sa nu te razi, ca o sa fie dur dupa aia si o sa intepe! daca te deranjeaza rau sa il tunzi cu o foarfeca in cel mai rau caz!