| StefanAdrian911 a întrebat:

Sunt Adrian, am 14 ani, 1.77m si 74kg. Ei bine, vreau in vara asta sa fac o schimbare in viata mea. Stiu ca o sa spuneti. "Dar la inaltimea ta, nu este cazul sa slabesti". La aceasta greutate, am o burta destul de mare, care ma enerveaza la maxim, si putin la coapse. Este logic ca o sa slabesc peste tot, dar vreau niste sfaturi.
Fac baschet de mult timp, si acum fac asa ceva. Pe langa, fac Cardio, alergare si bicicleta. Vreau un program pentru a le face cum trebuie. Adica luni de exemplu, bicicleta, marti cardio, sau ceva de genul. Vreau si un plan de alimentatie, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| StefanAdrian911 explică:

Mersi de raspuns, dar nu cred ca este cazul sa iti bati joc de probleme unora dintre noi. Sincer.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru StefanAdrian911):

Nu mi am batut joc deloc, ti am zis exact cum stă treaba, degeaba faci sport, daca nu tii regim, daca măninci seara, faci exces de pîine dulciuri, ca altfel de unde ai burta mare asa cum tu singur spui, burta mare o faci de la carbogazoase, dulciuri, pîine. asa ca nu te am jignit deloc.

| StefanAdrian911 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Paine nu mai mananc de mult timp. Iar sucuri oricum nu consumam. Nu stiu cum sa imi fac un program de alimentatie echilibrat.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru StefanAdrian911):

Nu poti singur, mergi la un medic nutritionist, acolo vei primi o schemă de regim adaptată nevoilor tale, dar o tii? eu nu cred.