anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt baiat, am 12 ani am facut acum 2 zile si am o problema.big grin am 1. 42 inaltime 34 kg. Din partea tatalui El este inalt iar bunica a scazut adica sa micitlaughingsi din partea mamei ea este mai scunda... Dar bunica si bunicu sunt inalti! Si as vrea sa stiu daca este in ordine,, si cum as putea creste mai repede pentru ca sport nu pot face ca n-am voie.Si de dormit dorm mult doar cand sunt la tara. funda pentru cel/a care ma ajutabig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IonutAxi a răspuns:

Salut, nu te speria asa am si eu tatal inalt dar mama mai scunda. Si eu am cam 160 si am 15 ani, nu te speria happy Ai timp sa te dezvolti, cunosc foarte multi copii din scoala la mine din clasa a7a care au 30 kg si is ff mici de statura. Nuti fa griji. Bafta happy

1 răspuns:
| Kent2012 a răspuns:

Eu am 12 ani 38 de kg si 1.50 big grin, tata e inalt 1.80 iar mama tot inalta (pentru o femeie) 1.73