Mai lasa si capul penisului sa rspire. Nu-l suprasolicita ca se roseste si se irita... incearca sa faci pauza, o zi doua, daca nu poti deloc fara.
Du-te urgent la medic! Si incearca sa nu te masturbezi in fiecare zii! Mai odihneste-ti mana.
Nu cred ca masturbarea are legatura cu bubitele tale.Totusi spune-i mamei tale de acele bubite.
Hai ca iti spun eu de la ce le aide multe ori alea pot aparea de la apa prea calda(fierbinte) Nu are deloc legatura cu masturbarea! funda?
Nu... tu n-ar trebui să-ţi faci griji. Însă anumiţi oameni care-ţi vor citi întrebarea ar trebui să-şi facă griji în privinţa a ce a ajuns lumea asta.
Mha eu doar am intrebat tu puteai sa`mi raspunzi sau nu dar pentru raspunsul asta dc te`ai mai obosit sa scrii?
Ca să nu-ţi faci tu griji.
Imi fac sa stii. nu doar din vina intrebarii lui, ci a majoritatii de pe site-ul asta!
tu pustiule, spune-i la mami ce ai si sa te duca la doctor
Vor trece de la sine.
Încearcă să o mai rărești dacă vrei să îți treacă mai repede.
Baftă!
Pe bune? Gen..ai doar 14 ani si te masturbezi de la 12 ani. de 2 ori pe zi? Nu crezi ca e cam exagerat? In plus, ii faci rau organismului tau. Succes!
Mama 1-2/zi pai tu ai bataturi in palma, ai gauri, esti portocaliu in palma ... continua acest sport nu patesti nimic te descurci foarte bine tine-o tot asa
Daca te gandesti bine, te-ai masturbat deja de aprozimativ 1095, suna ciudat, nu? Si bubitsele alea le poti avea de la igiena maini, trebuie sa fii cat de cat curat pe mana ...asculta-ma
anonim_4396 întreabă: