| Devil400 a întrebat:

Sunt baiat, am 14 ani.Ma masturbez de pe la 12 ani si ceva si o fac foarte des... cam 1/2 ori pe zi.Pana saptamana trecuta nu am avut nimic, dar ieri am vazut ca mi-au iesit 2 bubite rosii pe capul penisului.Imi puteti spune de ce? Oare este din cauza ca ma masturbez prea dez? Am de ce sa-mi fac griji?
Funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| irrumator30 a răspuns:

Mai lasa si capul penisului sa rspire. Nu-l suprasolicita ca se roseste si se irita... incearca sa faci pauza, o zi doua, daca nu poti deloc fara.

13 răspunsuri:
| BlurrY a răspuns:

Du-te urgent la medic! Si incearca sa nu te masturbezi in fiecare zii! Mai odihneste-ti mana.

| Azµre a răspuns:

Nu te mai masturba, îți faci singur rău organismului.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu cred ca masturbarea are legatura cu bubitele tale.Totusi spune-i mamei tale de acele bubite.

| Cristiann25 a răspuns:

Hai ca iti spun eu de la ce le ailaughingde multe ori alea pot aparea de la apa prea calda(fierbinte) Nu are deloc legatura cu masturbarea! funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu... tu n-ar trebui să-ţi faci griji. Însă anumiţi oameni care-ţi vor citi întrebarea ar trebui să-şi facă griji în privinţa a ce a ajuns lumea asta.

| Devil400 explică (pentru anonim_4396):

Mha eu doar am intrebat tu puteai sa`mi raspunzi sau nu dar pentru raspunsul asta dc te`ai mai obosit sa scrii?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Devil400):

Ca să nu-ţi faci tu griji.

| DNSK a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi fac sa stii. nu doar din vina intrebarii lui, ci a majoritatii de pe site-ul asta!

tu pustiule, spune-i la mami ce ai si sa te duca la doctor

| Violente a răspuns:

Vor trece de la sine.
Încearcă să o mai rărești dacă vrei să îți treacă mai repede.

Baftă!

| ThisGirlHere a răspuns:

Pe bune? Gen..ai doar 14 ani si te masturbezi de la 12 ani. de 2 ori pe zi? Nu crezi ca e cam exagerat? In plus, ii faci rau organismului tau. Succes! happy

| ZaRa007 a răspuns:

Mama 1-2/zi laughing pai tu ai bataturi in palma, ai gauri, esti portocaliu in palma laughing... continua acest sport nu patesti nimic te descurci foarte bine tine-o tot asa

| Eduard44 a răspuns:

Daca te gandesti bine, te-ai masturbat deja de aprozimativ 1095, suna ciudat, nu? Si bubitsele alea le poti avea de la igiena maini, trebuie sa fii cat de cat curat pe mana ...asculta-ma

| Devil400 explică (pentru Eduard44):

Am uitat sa precizez ca ma spal foarte bine pe maini inainte de a o facewinking