anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TpU!

Sunt baiat..am 15 ani 1.85 si 71 de kg (poate va vor ajuta in problema mea ).
Am ametelei, adica cam 2-3 luni m-au lasat,dar acum iar au revenit,cam de o saptamana,asa mai usurele, si azi am incercat acest training http://www.youtube.com/watch?v=I5COzZlxaI4 vrand sa ma tonifiez(in teorie am greutatea ideala fata de inaltime,dar am burta, pectorali grasuti coapsele cam mari si burta e grasa si am 3 colaceii...si vreau sa nu mai am,vreau sa fiu plat si patratele,dar scopu meu acum e sa fiu plat, in fine) si am facut pana la minutul 18 vazand ca ameteam din ce in ce mai mult cand am vazut ca nu mai pot am ametit asa de tare incat era sa lesin,de la ce ametesc asa? O fii lipsa de calciu? Sau lipsa sportului si prea luat deodata? Voi ce-mi recomandati sa fac, in legatura cu ameteala si cu tonifierea mea... daca vreti va dau si o poza cu corpul meu? AJutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| VallyVally a răspuns:

Salut. Parerea mea e ca ar trebui sa faci un control la oftalmologie, pentru ca am avut si eu stare de genul, si aveam probleme cu vederea.

| bula2014 a răspuns:

O fiiiiii lipsa de doctor... fetelor va da si poza

| AlexRv a răspuns:

Buna!

Amețelile pot fii simptome secundare la o alta boala, lucru ce e destul de frecvent. Sfatul meu e sa mergi la medicul de familie și sa iți faci o analitica rutinare sa vezi dacă e ceva în neregula. In caz ca, analitica iese normala, probleme vine de la altceva, cum ar fi SNC. Ai grija!

| RadioactiveUranium a răspuns:

Mai nu mai face miscari bruste cu, capul deoarece in ureche ai multe cristale de calciu si ele se desprind si incep pe acolo sa "umble" si atunci incepi sa ametesti si cu miscarile tale le-ai miscat si mai tare si te-a luat si mai tare ameteala.Aceasta ameteala doctorii o diagnosticheaza cu Sindrom Vertiginos. Funda?