anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 15 ani, am 1.87 metri si 65 kg.Credeti ca sunt prea slab? Mentionez ca nu arat slab deloc big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| teotaur a răspuns:

Nu esti prea slab dar daca o sa slabesti e problema, deci manaca normal, nu tine cure.

5 răspunsuri:
| AnnaAnnne a răspuns:

Wooowww! ce inalt esti.Cred ca esti okey n.ar strica daca te.ai mai ingrasa si tu un pic.:)Funda?

| guardian18angel a răspuns:

Esti un pic cam slab, dupa parerea mea :p mai mananca sa ajungi pana pe la 70 si ceva, preferabil sa fie musculatura, dar si grasime de e, tot ai arata okay.

De pe net am gasit un fel de calculator care zice asa:

ESTI SUBPONDERAL
(ai o greutate prea mica pentru inaltimea ta)

Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 68.5 si 85.6 kg

... facute la greutatea si inaltimea ta happy. Bafta!

| Answer17 a răspuns:

Wow 15 ani, 1.87 surprise si eu am 1.82 dar am 18 iar la varsta ta abia daca aveam 1.50... daca zici ca nu arati slab atunci nu merita sa-ti bati capul! este normal pentru varsta ta acea greutate cred.

| pikaღ a răspuns:

Nu mi se pare happy

| CastraveteMurat5 a răspuns:

Macar 70 de kile sa ai