anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 16 ani. Daca ma apuc de fumat, voi imbatrani mai repede? In 2 ani de fumat constant, pot avea riduri accentuate pe fata? Nu mai suport sa arat ca un copil de 13 ani, vreau sa fac ceva sa imbatranesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
32 răspunsuri:
| mihaigune a răspuns:

Uite ce as putea sa iti spun in legatura cu fumatul, eu m-am apucat la o varsta frageda de fumat, pe la 13 ani iar acum am 17 ani, se vede ca tigarile au adus o schimbare la fata, si nu numai la asta, ci si la sport, obosesc foarte repede, eu chiar mi-as dori sa ma pot lasa de fumat. Esti un norocos ca nu ai avut un anturaj care sa te invete sa faci asemenea lucruri, parerea mea sincera e sa nu te distrugi cum o fac eu sau cum o fac alti fumatori, ci pur si simplu fa cu totul altceva, corpul tau va creste, de ce vrei sa te grabesti.Nu face prostia asta.

| Dervbt a răspuns (pentru mihaigune):

Amuzant este ca mie nu imi plac tigarile, sunt constient ca nu sunt bune de nimic, insa as fi in stare sa fumez doar ca sa imbatranesc putin. Suna ciudat, nu?