Orice exercitiu de tip cardio este ok. Alergat, role, bicicleta, inot, tot felul de exercitii combinate mai gasesti pe Youtube sau mai sunt programe de exercitii focusT25. Dupa inaltime, greutate si faptul ca ai burta si solduri trag concluzia ca esti sedentar. Daca asa este, nu te forta la inceput, avanseaza progresiv deoarece orice miscare zilnica, fie si mai mica, incepe sa faca diferenta in cazul asta.
Alergarea e cea mai buna sa scapi de grasimea din tot corpul, o sa dureze ceva pana scapi tu de aia din zona abdomenului alergand. Nu zic ca nu i ok dar pentru ce ai tu ar merge mai bine ex care antreneaza abdomenul, de ex abdomene clasice cu rasuciri ( pentru muschii abdomenului laterali) daca ai bani de sala au aparate care lucreaza grupa asta de muschi si poti pune si greutati calumea. E adevarat salile mai sarace n au aparat din asta, au banci clasice, sunt ok si alea, pui un disk de 2, 5 kg de inceput sau 5 kg si lucrezi. 3 serii abdomene clasice, 3 serii cu rasuciri si 3 serii abdomene pe burta sa lucrezi spatele, toate cu discul in brate, sau fara daca tie greu. Stiu, o sa zici pai eu am vazut la tv ca aia fac in 2 luni cu nu stiu ce aparate si nu stiu ce centuri. O sa vezi ceva de abia dupa minim 4 luni, si atunci daca o lasi mai usor cu prajelile
Incepi treptat fiindca nu vei putea alerga o ora din prima zi, maresti ritmul si timpul pe masura ce ai conditie fizica mai buna, alternezi cu "abs workout" si lucrezi si la alimentatie! obligatoriu.