Nu il asculta pe BlackPearl1.
E doar un alt fanatic religios cu lipsa de personalitate.
Incearca pe forumuri in engleza.Ai sanse sa intalnesti oameni care trec prin aceeasi situatie si te pot sfatui.
Nu mai merge la psihiatru ca te distruge cu tratamentele alea toxice. Mai bine la un preot sau fa-ti prieteni.
La biserica nu prea merg iar, prieteni am destui.
Socializeaza, fa-ti prietena, citeste. Nu merge la psihiatru, doar relaxeaza-te, fa ce-ti place.
Nu este paralizie in somn. O cunosc foarte bine. Mi se întâmpla doar când adorm pe spate. E mult mai diferit de paralizia in somn.
Plus ca nici nu reușesc sa adorm ca sa mi se întâmple paralizia. Încerc sa adorm și pățesc tot ce am scris mai sus
Depakine, Zoloft și Setralin. Am oprit tratamentul de anul trecut din Octombrie fiindcă nu am mai avut probleme.
Și cu medicul care s-a ocupat de tine ai vorbit despre asta? I-ai spus ca ai oprit tratamentul?
I am spus la momentul respectiv ca nu mai am simptome și am oprit tratamentul. Am mai avut câteva episoade de genu, dar foarte foarte rar dar, am trecut cu vederea. Am încercat sa tratez problema și fără tratament. Acum văd asta ca fiind singura soluție.
De când au început problemele? Trebuie sa fie o cauza pentru tot.