anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat si am 17 ani..Eu sunt cam palid dar e din familie si mama e mai palida si bunicu la fel..am luat niste omega si noni si am baut suc facut din sfecla rosie morcov mar si telina.(aproximativ 1 luna)

Si totusi s-a vazut putina diferenta dar nu am mai tinut reteta.

Si acu vreau sa incep sa imi fac iarasi sus din produse de la tara naturale...

Ce imi recomanda-ti sa mananc sa ma fac mai rosu la fata?

Ofer FUNDA!

MULTUMESC FRUMOS!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Eu iti recomand sa iti faci niste analize pentru ca vedea daca nu cumva paliditatea ta este data de o anemie; si daca da, ce fel de anemie.
http://www.i-medic.ro/articole/anemie-fier-si-cupru

| fabiola a răspuns:

Daca nu sunt probleme de sanatate(adica nu esti anemic),lasa culoarea asta a fetii de bibelou,nu o intalnesti pe toate drumurile! Dincolo de toate, sucurile pe care ni le spui sunt bune pentru sanatate, asa ca le poti consuma, dar nu in exces! Si daca totusi nu-ti place culoarea, lasa-ti prietena sa-ti frece obrajii cu zapada, ca doar suntem in plin sezon!

| onasis1961 a răspuns:

Dacă ai făcut analizele mai detaliat şi au ieşit bune, nu văd motivul să insişti cu pigmentul pielii. Asta este genetic şi nu prea ai cei face.Multă Sănătate!

| KatyKat a răspuns:

Bună, vreau să-ți spun că și eu sunt palidă, sunt albă ca neaua big grin și ador băieții palizi big grin deci eu am auzit la lecția de biologie că morcovul poate schimba pigmentul pielii(adică o face mai Orange așa să zic eu), DAR nu este recomandat să mănânci prea mulți morcovi, deci ia seama! Și eu mănânc fructe și legume roșii, dar dacă așa de tare te deranjează culoarea pielii(eu cred că e sexy), atunci dă-te cu fond de ten! Cere de la mama ta sau sora ta dacă ai! Că nu e o rușine ca băiatul să folosească fond de ten, dar să nu exagerezi, dar dacă nici asta nu dorești, atunci adresează-te unui dermatolog, oricum eu cred că arăți foarte bine și așa, sunt sigură 100%! Baftă!

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Trasatura de familie da este adevarat ca daca mananci mai multi morcovi se pigmenteaza pielea in timp, nu tare ci asa cat sa se vada. Pielea se mai schimba si pe parcursul vietii si mai poti incerca rodii sau fructe zemoase si colorate happy pacat ca de sezon nu prea sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu mergi la cateva sedinte de solar?

| gosh0108 a răspuns:

Nu ai cum sa scapi de paliditatea pielii daca este genetica. Daca mananci morcov sau alte alimente nu o sa faci altceva decat sa iti coloreze pielea pentru un timp foarte scurt... Succes!