| Ganditorull1999psalmi a întrebat:

Sunt baiat si am o problema, e cam normala la varsta mea dar vreau sa scap de ea, adica de masturbaree, am 17 ani si nu ma pot lasa, daca ma abtin vreo 3-4 zile simt o durere excesiva in testicule si o caldura in tot corpul, cu sa scap definitiv de ea? Daca ignor durerea pot aparea complicatii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

E normal, de la 10-12 ani lucreaza hormonii, iar "produsul" trebuie "descarcat". Masturbarea e inlocuitorul sexului si este practicat de aproape toata lumea, chiar si la varste inaintate.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ai vrea sa scapi de ea.

e ceva perfect normal si sanatos mai ales la varsta ta cand hormonii urla in tine si probabil nu ai o viata sexuala activa

| Marian_Ionut_1995_E4ow a răspuns:

Mi se pare ceva normal, numa' ca e tare deranjant cand pleci in excursie.
Am fost plecat 2 saptamani intr-o tabara de vara, deci eram 4 baieti si 7 fete, fete bune rau si de cate ori le priveam imi lua imaginatia razna.M-am hotarat sa cer sfatul unui profesor si mi-a zis sa servesc dimineata un ceai din conuri de hamei pe perioada sederi acolo si a dat rezultate.