Chipsuri? Lasa-le naibii de chipsuri. Nu sunt deloc sanatoase. Daca acesta este si meniul tau in fiecare zi, nu ma mir ca "te doare burta". Cred ca deja imi si imaginez greuteatea ta de 2x cat a lui mama si varsta ta cat jumatatea varstei mele. Unii cred ca mancand numai fast-food, chipsuri sau mai stiu eu ce alte prostii ii ajuta la ceva. Dar toate astea trimit nu altundeva decat la usa medicului. Daca te doare burta atunci bea ceai de fructe. De fapt orice ceai este binevenit. Si lasa prostiile astea cu toxine. Stiu ca sunt bune ...yummy,yummy... Dar tot ele te trimit pe la medic, iar ficatul il faci varza. Nu numai ficatul. Si inima o pui in pericol. In fine. Parerea mea, sanatatea ta. Daca bagi la minte ce zic aici, daca nu continua sa te otravesti cu fel si fel de chestii scoase prin magazine.
Auzi... Nu te mai repezii cu "fast food", nici nu mananc de acolo, nici nu-mi place. Nu mananc numai chipsuri, tu crezi ca parintii mei nu ma vad? Am luat si eu ca nu mai luasem demult, cred ca 3 luni. Si cum naiba sa atata greutate?
Sa ziceam ca mama mea are 64 KG, 64x2=128 KG si daca mai pui ceva este deja exagerat, Tu ai dreptate ca nu sunt bune deloc, tu chiar crezi ca eu nu stiu asta? Stiam demult ca nu-s bune deloc, dar aveam pofta.
"ma durea tare, dar nu chiar foarte"?
oricum, trecem peste. dacă chipsurile erau sărate se explică. trebuie să ții regim, fără mânare prea sărată, pieperată și prăjeli. cam o lună sau ceva de genul.
Posibil să fie ceva grav deci du-te cât mai repede la un doctor și explică-i detaliat situația. Nu aștepta să treacă mult timp deoarece s-ar putea să se agraveze. Sper să te faci bine
Vlalslsl întreabă: