| xda a întrebat:

Sunt clasa a 8-a si am facut un pariu cu mama ca daca iau la matematica peste 7 la evaluarea nationala ma lasa cu plete.Ce pot face sa iau peste 7? ma descurc cat de cat,fac si meditatii dar sunt foarte grele mai ales la subiectul 3, si subiectul 2 ex 3 ca sunt probleme de logica la care nu ma descurc deloc sad.Ce pot face sa invat mai repede si mai bine intr-o saptamana sa scot macar un 7, 20?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Zaygon a răspuns:

Dude matematica nu se invata intr-o saptamana. Daca ai lucrat clasa a 8-a o sa ai rezultate.

Iar faza cu pletele e otara amuzanta: eu imi lasam parul mare(si inca il am mare) cand voiam eu sa ii santajez pe ai mei, asa m-am tuns eu pentru 1500 lei ca sa imi dea pentru laptop in a 11-a. Asa ca daca vrei parul mare e treaba ta. laughing

| Satango a răspuns:

Bună!

Eu ţi-aş sugera să refaci toate exerciţiile din clasă. Să cauţi pe net alte subiecte care au fost date la examen în anii trecuţi. Şi să fi relaxat la examen, dar nici prea relaxat. Baftă!