| MirelCiobanu a întrebat:

sunt cusut in talpa cu 6 fire si maine trebuie sa merg sa le scot si vreau sa stiu daca o sa mai am vreo durere dupa ce mi le scoate pentru ca vreau sa-mi treaca pana sambata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Problema nu este sa "treaca pana sambata".
Talpa este in miscare permanenta, deci orice fortare poate duce la desfacerea ranii si complicatii, chiar grave!

Trebuie sa ai grija sa NU soliciti piciorul operat, timp de minim 1 luna (preferabil 3), altfel risti sa fii iarasi operat sau chiar cu piciorul amputat!

| MirelCiobanu explică (pentru Bula):

Piciorul nu este operat, este doar cusut. A fost doar o plaga facuta duminica trecuta. Mi a zis sa tin firele 10 zile, oare daca ma duc luni sa mi le scoata e vreo problema?

| Bula a răspuns (pentru MirelCiobanu):

Cusut cu 6 fire - inseamna deja o mica operatie.
NU-ti recomand sa scoti firele mai repede!
Urmeaza STRICT sfaturile medicului, daca nu vrei sa ai complicatii ulterioare!

| darrio2007 a răspuns:

Stai sa caut in globul de cristal si te anunt. Durere sigur vei avea. Chiar de la scoaterea firelor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă forțezi sâmbătă piciorul o să te doară din nou. Țesutul se reface complet în 3 săptămâni.

| Bizon95 a răspuns:

Firele se scot doar dupa ce rana e inchisa bine, adica, aproape complet vindecata!
daca poti deja sa calci pe piciorul ala, nu o sa ai nici o problema

| adryang78 a răspuns:

Firele ți se scot de regulă atunci când rana este închisă aproape complet. Vei simți doar niște mici înțepături.
Dar după aceea este posibil să mai simți o mică jenă, o perioadă. Depinde și cât de bine s-a "sudat" tăietura.