| anonimulanonim3 a întrebat:

Sunt de cateva saptamani la regim si am o problema, vad ca slabesc bine, adica fara nicio problema, dar nu slabesc unde trebuie.
Slabesc la maini, fata, dar nu mi se duce grasimea de pe picioare, burta, solduri, piept
Ce as putea sa fac? Mama mi-a zis ca mi-au ramas piei si ca o sa raman cu ele, dar asta e a 2-a oara cand trec la un regim "hard". Sunt chiar disperat sa slabesc...
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Din pacate nu poti controla acest lucru. Nu ai ce sa faci pentru a slabi intr-o anumita zona. De regula grasimea din zona abdomenului dispare mai greu (sau ni se pare noua ca dispare mai greu pentru ca e mai multa si vrem sa avem cat mai putina in acea zona). Piele nu iti ramane decat daca slabesti mult (20+ kg).

PS: Recomandarea Alexiei9277 este inutila, deoarece lucrand o anumita parte a corpului iti vei folosi MUSCHII, nu grasimea.

| anonimulanonim3 explică (pentru aXy99):

AXy99 Ok, incep sa ma lamuresc si eu... Cred ca o sa incep sa ma duc la sala ca alta metoda nu gasesc.
Si mda, am slabit vreo 16-17 kg, zic ca e destul de mult...

| aXy99 a răspuns (pentru anonimulanonim3):

Este bine daca te duci la sala. Punand muschi in loc de grasime, pielea nu va mai atarna. Depinde si cat slabesti.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Mergi la sala

| Alexia9277 a răspuns:

Eu iti recomand sa te ocupi in special cu părțile acelea făcând exerciții, poți cauta antrenamente pe internet, sau poți sa te plimbi cu bicicleta, etc.