anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, am aproape 13 ani... Am stat dezbracata adica cu haine subtiri cand era frig afara si cred ca am racit deoarece vinerea trecuta a inceput s imi curga sange din zona intima [ inca imi curge ] si ma cam ustura cand urinez... Este o raceala? Daca da cat o sa dureze? Sau este prima menstruatie? Si prima menstruatie cat dureaza?
FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AnonimaA72 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta despre acest lucru. Eu nu stiu exact ce sa spun. Poate fi prima menstruatie, dar nu ar trebui sa te usture cand urinezi. Prima menstruatie depinde de la fata la fata cat dureaza. Poate dura intre 2-7 zile. Aceasta de obicei vine insotita de durerile de spate, incomfort, dureri de burta etc. Dar nu este obligatoriu sa ai aceste simptome. Este posibil si cum spui tu, sa fi racit, iar aceasta raceala a coincis cu menstruatia. Posibil sa fie ambele. In orice caz, spune-i mamei tale, iar daca este nevoie, sa te duca la un ginecolog

| KanezuY a răspuns:

Este posibil sa fie prima menstruatie, daca problema persista anunt-o pe mama ta sa te duca la un ginecolog, caci el stie ce e de facut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie inca nu mi-a venit menstruatia... Si oricum eu nu am mama...

| justanotheralien a răspuns:

Poate ca ai prima menstruatie. Daca nu trece intr-o saptamana mergi cu mama ta la un ginecolog.

| Anonim141297 a răspuns:

Cred că este prima, durează între 5 și 10 zile. Discuta cu mama ta, ea știe cel mai bine!

| Yaesmin a răspuns:

Daca iti curge sange din zona intima inseamna ca ti-a venit menstruatia.Nu inseamna ca ai racit.rolling on the floorCand racesti tusesti, iti curge nasul etc.Ce legatura are menstruatia cu raceala?rolling on the floorPuneti si un tampon peste chilot.