| Lalala1234567890 a întrebat:

Sunt fata si am 14 ani... Ajutati-ma va rog cu citeva sfaturi. Deci,de un an si ceva nu imi vine ciclul, mi-a venit la 12 ani, aproape 13 o data si pe urma inca de 2 ori vrio 2 zile si atit. Am fost la medic si mi-a zis ceva de un amestec de lichide,nu tin minte sigur si mi-a dat niste vitamine, care incep sa le iau de miine....mama mea spune ca e normal la virsta mea, insa eu de cind nu am ciclu mam ingrasat si nu pot sa slabesc de locc..am fost la sala aproape un an si nu am dat un gram jos...am 46.5 kg si 1.50 metri,nu imi place de loc cum arat si ma irita asta, nu ma suportt. Credeti ca mam ingrasat in ultimul an pt ca nu am ciclu? prietenele mele arata ft bn dar eu sint grasa si josuta si ma complexez ft mult...si nu e problema ca maninc mult..pt ca chiar ma ninc ft putin si seara nu maninc vaa rrrogg raspundetimi si datimi macar un sfat...
Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Efemerida a răspuns:

Nu cred ca e normal sa nu-ti vina un an si ceva Adica am citit ca trebuie sa se regleze, poate sa nu-ti vina si 6 luni, dar de un an nu am auzit. Mai mult ca sigur nu e normal. E foarte posibil sa te fi ingrasat de la asta. Daca nu mananci excesiv nu poti sa te ingrasi. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la alt medic. nu cred ca vei rezolva nimic cu niste vitamine.

2 răspunsuri:
| pantera30 a răspuns:

Fa-ti un control ginecokogic mai complex si teste de sange bafta o sa fie bine.

| aliceinwonderland165 a răspuns:

Faza cu ciclul e normala. Dar cred ca pentru ca te-ai ingrasat ar trebui sa mergi din nou la medic, poate la endocrinolog. Totusi, oricum ai arata, nu cred ca e nevoie sa te complexezi, incearca sa iti evidentiezi trasaturile frumoasehappy Te pup!