| DariusXNn a întrebat:

Salut TPU,sunt foarte speriat,azi dimineață când m-am dus la baie am,avut urina portocalie și am căutat și pe internet,sunt foarte speriat, spuneti-mi va rog ce as putea avea și ce ar trebui sa fac, va rooog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Vezi ce pățești dacă te uiți unde nu trebuie? happy
Culoarea conteaza mai puțin. Problema serioasa era daca te durea ceva. Cind doare, corpul îți transmite că ceva nu e in regula cu el. Daca nu ai dureri, nu e nimic. El își permite să mai schimbe culorile la ce eliminam. E o întreagă biochimie pe care el știe să o invirta bine. In cazul tau, a fost așa datorita dezhitratarii, ți s-a zis deja.

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai decat putine lichide in organism. Ceva normal. Cand este rosie sa iti faci probleme. Dar la varsta ta, nu cred sa ai asa ceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Ni se intampla tuturor acest lcuru din cand in cand, cand nu ironam pentru 6 ore sau mai mult si creste concentratia... dar nu este nimci de speriat, chiar deloc.
Bea mai multa apa, cam 2 litri pe zi si urineaza de cel putin 4 ori pe zi, ca sa elimini prin urina, toate toxinele din corp.

| sierra1 a răspuns:

"| DariusXNn: urina portocalie,...ce ar trebui sa fac"

fă-ți analize și du-te la medic, să nu fie ceva grav!

| mi25 a răspuns:

Stai cuminte, ca nu ai nimic.
Eu am urinat cateva zile albastru. Era din cauza unor medicamente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal pentru ca nu ai baut apa, cand bei apa e incolora laughing

| nukeyly a răspuns:

Ai un nivel ridicat de acid uric din cauza la ce ai mancat in ultimele 24 ore si lipsa hidratare, bea mai multa apa se regleaza rapid.
Doar daca persista curcubeul sau iti cade jos, mergi la medic.

de ex: culoare intensa mai poti avea si de la gheare/picioare de porc fierte mult, vreo 2 ore.

| Razvan1lol a răspuns:

Este foarte deshidratat, consuma 3 litri de apa pe zi.