| zarchaiev a întrebat:

sunt foarte speriat si va rog din suflet sa ma ajutati dau funda. stiti nu stiu exact cum sa explic dar sper sa intelegeti mi-a aparut de vreo 2 zile pe ata aceea care duce din fund spre testicule ca un cos infundat foarte dureros,, o buba, am incercat sa il sparg dar nu iese nimic, l-am intepat cu acul dar nu iese nimic, aveti habar ce ar putea fi, sau ar putea fi ceva grav? mi-e rusine sa comunic cu ai mei

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| enilor a răspuns:

Poate fi un simplu cos daca iti trece in 4 zile, dar daca iti apare m ai multe bubite mizez pe herpes genital (depinde ce ai facut tuwinking ), in cazul asta du te la doctor baiete happy funda?

2 răspunsuri:
| terano31 a răspuns:

Depinde cati ani ai du-te ori singur la doctor sau du-te cu unu dintre painti cu toata rusinea care o ai un parinte mereu iti va da un sfat bun si incearca sa treci peste rusine sau daca esti destul de mare du-te la doctor singur

| zarchaiev explică (pentru terano31):

Dar nu ai idee cam ce ar putea fi?