Ciorba ZILNIC daca ai probleme de digestie/tranzit intestinal. Brinzeturi procesate cit mai putin, doar brinza de vaca simpla/cu smintina. Ai putea incerca un regim vegetarian macar 2-3 zile in care sa maninci exclusiv salate/legume la gratar/fierte, fara prajeli. Daca tu esti ok si e de vina regimul ar trebui sa mearga totul struna dupa prima zi.
AM fost la doctor, am facut o ecografie..SI nu am apendicita.Doar ca am mancat multe chipsuri si cola si alea.Si mi-a dat niste medicamente sa le iau 7 zile si aia e.
Meh, chipsuri si cola, deci ai tai au bani. Nu de astea, dar de ce medici o sa tot ai nevoie in citiva ani...
M-am lasat de chipsuri si alea.Mananc fructe si legume multe..bine acum nu stiu cat de sanatoase alea..Ca is pline de aditivi si chimicale.dar mai am in gradina.
Alea de la turci sint cele mai nasoale. In rest, le speli bine si bagi un tatal nostru inainte de masa. Nu ajuta, dar nah...
LOL.Faza e ca eu is constipat de mult timp.Si nu ii dau o rezolvare..Mananc fructe si legume..beau vreo 3 litri de apa pe zii..Si am scaun odata la 3 zile, in cazuri mai bune la 2 zile.Si nu pot sa ma apuc de un sport pentru ca incepe scoala..cand sa mai fac sport cand termin orele la 7 ajung la 8 seara si mai am si teme..si dimineata cum ma trezesc baga invatat...
Maninci timpenii, de aia. Ce daca incepe scoala? Sa vezi ce misto e cind ai deplasari si esti scutit de ore, n-ai idee... In fine, lasind sportul deoparte, maninci aiurea, de aia nu ai tranzit interstinal cum trebuie'.
Mananc ciorba de 2 ori pe saptamana, si de cateva zile m-am apucat sa mananc si fructe si legume, care nu existau la mine in alimentatie.