| AnaDenisa123 a întrebat:

Sunt foarte speriata. Cred că am scarlatita. Ieri, în școala mea s-au găsit 3 copii cu scarlatita, toți fiind acum in spital. Ceea ce mă deranjează e ca nu e iau deloc măsuri. Duminica mi-au apărut niste bubite pe corp, dar eu am considerat că este doar o alergie deoarece eu sunt alergica la toate insectele, si chiar și un țânțar daca ma musca fac o iritație si îmi apar mai multe bube.Treaba e ca mie îmi apar încontinuu bubitele.Stari de vomă nu am, nici febra, gâtul nu mă doare, dar am limba cam Alba si am auzit că și acesta este un simptom. Mă tem că le-am dat si colegilor mei, si colega mea de banca e cea mai buna prietena a mea și nu vreau să mă urăsca ca i-am dat nu stiu ce boala.Maine mă duc la doctorul de familie să văd ce zice.Din câte am înțeles eu, dacă treaba e grava o sa ma trimită undeva să fac niste analize.Cand eram mică am fost operata si de arunci îmi e super frica de injecții.In fine, credeți că e ceva grav? Ați avut si voi ceva de genu? O sa imi fie foarte greu să recuperez timpul pierdut la școală deoarece sunt a 8-a.O sa ma tina mult în spital? E ceva foarte grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Se spune scarlatină, dar in fine, tu poti sa i spui cum vrei, mergi la medic nu aici gasesti tratament.