Bună.
Și de unde știi că sunt contracții false?
Mergi la ginecologul care ți-a urmărit sarcina, trebuie să te supravegheze medical, nașterea se aproprie.
Pa, pa.
Pentru ca nu sunt regulate,imi trec cat de cat repede,daca beau apa se mai reduc,nu sunt intense cat sa nu le pot suporta,si doctoru asa ne-a spus ca or sa mai fie insa pot naste oricand,acum asta asteptam, un semn ca trebuie sa ne ducem la spital, dar dupa cum am mai spus singurul simptom sunt contractiile dar si astea false.
La primipare ( femei la prima nastere) pot sa apara contractii insotite de o stare de disconfort chiar si cu 2-3 zile inainte de aparitia asa numitului "travaliu activ ". Adevaratul travaliu ( sau travaliul activ) este caracterizat de aparitia unor contractii involuntare, dureroase, intermitente, ritmice, cu frecventa durata si intensitate progresiv crescanda. La primipare, durata medie a travaliului activ este de 8-14 ore!
In concluzie, doar atunci cand contractiile au asemenea caracteristici trebuie sa te pregatesti sa mergi la spital. Pana atunci, nu te-ngrijora daca medicul care a supravegheat sarcina nu ti-a facut recomandari speciale. Numai bine si nastere usoara!
Da,este f normal sa ai simptomele astea pentru ca incepi deja sa te dilati, insa doar la o dilatatie de 9 cm ar trebui sa mergi sa te internezi daca este prima nastere, sau daca faci cezariana poti sa te adresezi ginecologului tau, insa daca vrei sa nasti natural mai ai putin nu te si interna ca sa nu te sperie nasterea celorlalte doamne.iti doresc nastere usoara si sanatate tie si bebeului tau!
Multumumim pentru informatii, suntem incepatori fricosi, sanatate si tie si intregii tale familii
Multumesc pentru urari, si voua la fel.Imi pare rau ca nu am avut timp mai repede sa-ti raspund,cred ca deja raspunsul meu te-a gasit cu bebeul linga voi, sint curioasa sa-mi spui cum s-a desfasurat nasterea, cum se simte bebelusul si tu.Va doresc noroc si sanatate sa va puteti creste rodul iubirii voastre.
Pai am nascut prin cezariana groazanic de greu ce sa zic,el e un bebe sanatos care ar manca non stop,la mine sunt problemele, am un punct galben pe operatie presupun ca e o mica infectie maine ma duc sa vad ce spun doctorii, tu ce vrezi?
Du-te la medicul care se va ocupa de nastere sau suna-l si intreaba-l el e in msura sa te lamureasca.iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos si frumos
Uite iti las un link. Ce am gasit eu si sper sa iti fie de folos. http://www.desprecopii.com/info-id-42.htm. Nu is in masura sa iti raspund la asa ceva si nemeni de aici presupun. Cel mai competent sa iti dea este un medic ginecolog.
Pai acum ar fi momentul sa te pregatesti de spital.copii nu prea tin cont de termenele date de doctor. eu trebuia sa nasc in febroarie si am nascut in ianuarie.asa ca pregateste-te.iti urez sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mumos!
multumesc sunt pregatita imi mai lipseste un pic de curaj dar il gasim pe traseusanatate intregii familii
Buna! Gesesti aici o multime de informatii despre contactiile false si sarcina - http://mamabuna.blogspot.ro/......rate.html. Te pup. Nastere usoara!