| SaveTheNature a întrebat:

Sunt mai friguros de fel. Nu vreau sa va intreb de ce?, Vreau sa va intreb ce pot face ca sa nu mai fiu friguros.
Lucrez afara si pe timp de iarna, intro tara unde climatul este si foarte umed?
Deci ce pot face ca sa trebuie cu brio peste iarna? Innebunesc de frig.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Nu prea ai ce face decat sa te imbraci cat mai gros, mai multe perechi de sosete, ghete imblanite, pantaloni grosi, sub ciorapi sa colanti, bluze tot asa suprapuse, caciula, manusi chiar doua perechi si fular si sa bei bauturi calde, sa iei cu tine cand mergi la munca un termos cu ceai cald.

| SaveTheNature explică (pentru BiuL):

Multumesc pentru sfaturi. Parerile sunt contradictorii. Unii spun ca e de la circulatie, dar altii spun ca poate fi de la hipotalamus sau alte glande.
Am cautat pe internet peste tot posibile motive.dar nu am gasit.
Sunt persoane care pur si simplu se imbraca in tricou in timp ce altele au nevoie de geacam, pe aceeasi vreme.

3 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu numai numarul de haine conteaza ci si materialele din care sunt facute! Te poti imbraca in stilul foilor de ceapa, incepand cu un maieu sau flanea de corp din bumbac 100%,camasa flanelata din bumbac, pulovar din fire de lana, canadiana imblanita. Deasemeni in picioare iti trebuie sosete din bumbac flausate si incaltaminte imblanita din piele naturala! Ceaiul cald de catina si macese, cu miere iti vor da energie, te vor ajuta sa-ti intaresti imunitatea si in plus te vor incalzi!

| mariusgavril25 a răspuns:

Imunitatea scazuta sau circulatia sangelui mai slaba, am aceeasi problema de obicei in perioada friguroasa caut o incaltaminte foarte calduroasa daca am caldura la picioare nu am probleme si la restul corpului.Eu iarna consum vin rosu dupa fiecare masa 50 ml pune singele in miscare, incearca si ai sa vezi.