| ioneldan a întrebat:

sunt nascut pe 7 decembrie 1997. daca cresterea mea s-ar opri la 18 ani, asta ar insemna ca mai am 2 ani de crestere tinand cont ca mai erau doar 3 saptamani pana in ianuarie. stiu ca nimeni nu poate sti la ce varsta o sa mi se opreasca cresterea si ca nu exista o data fixa. voi ce credeti am dreptate?

va rog sa imi raspundeti direct la intrebare stiu ca nu exista data fixa. FUNDA LA CEL MAI BUN RASPUNS!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Nu stiu ce relevanta are asta, dar fratele meu a crescut cinci centimetri intre 20 si 21 de ani. Ceea ce inseamna ca nu e o regula ca se opreste cresterea la 18 ani... fiecare organism are ritmul lui.

| PedoBarbie a răspuns:

Creşterea nu se opreşte neapărat la 18 ani. Poţi să creşti până la vreo 24 de ani. Succes!

| mona a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana, eu de exemplu nu am mai crescut de la 17 ani