| Axel22 a întrebat:

Sunt putin racit sad

Am putina febra si o alergie usoara la care iau Aerius sirop, eruptia de pe piele se trage dar raceala nu face nimic, pentru raceala am luat paracetamol deoarece am facut alergie la algocalmin zinnat si inca cv... (NU MAI STIU), Febra nu prea vrea sa dispare asa usor (dispare cateva ore iar cand expira efectul paracetamolului apare iar ) de iesit pot sa ies, cu prietenii am mai iesit, nici o problema, doar ca ma enerveaza febra si din cauza asta obosesc ft repede, ce sa fac ca sa imi treaca raceala asta, nu vreau sa ma duc la medic! Ceva ce sa fac acasa.

FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| vyutsuu a răspuns:

Ia nurofen pentru raceala si iti trece si febra sau cel mai bine sa te duci la farmacie si farmacista iti va spune mai exact ce sa iei. Insanotosire grabnica.