| Lukasz a întrebat:

Sunt racit de 3 saptamani sau o luna, nu sunt racit in sensul ca am febra si abia ma pot tine pe picioare, sau ca am neasul infundat, tot ce am e ca am rosu in gat (am avut si puncte galbene) si tusesc, ieri nu am tusit deloc dar azi m-a luat iarasi :/.
I-am zis lui mama sa ma duca la doctor insa a zis ca nu are rost ca nu am nimic rau.
Data trecuta cand am fost (prin vacanta de iarna) mi se cobora o rana la plamani si puteam face pneumonie daca stateam asa acasa, dar totusi data trecuta chiar simtea parca ca aveam ceva in gat si parca aveam un aer rece, dar acum nu mai am asta, dar tot ma ingrijorez, ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nici o raceala nu tine 3 saptamini. Raceala tine 3-4 zile, nu mai mult, deci e clar ca ai probleme mai serioase, care sa te faca sa ajungi la medic. Spune-i mamei tale ca e necesar sa faca asta, sa te duca la medic.

| WaterDrop a răspuns:

Acesta este un caz indreptatit de "nu`ti asculta mama". Apeleaza la alte rude sa-i bage mintile in cap.Trebuie sa consulti un doctor neaparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceai + paracetamol, de 3 ori pe zi; aerisești camera dimineața, în fiecare zi; schimbi hainele si lenjeria patului de câte de fiecare dată când transpiri. În maxim 4 zile o să fii ok!winking

| tehno125482 a răspuns:

Frate du-te la medic!
nu iti voi da un sfat!
nu-s doctor!
si mama ta nu are dreptate!
eu am mers data trecuta si in 3 zile mi-am revenit!

| alinadianaaa a răspuns:

Iti recomanda sa consulti un medic, deoarece nu te poti juca cu virozele astea, pentru ca apar complicatii care o sa fie mult mai greu de tratat.