| Lukasz a întrebat:

Sunt "racit".
Inafara ca ma doare gatul foarte tare, uneori nici nu pot vorbi..am si niste puncte galbene.
Culmea e ca, daca alerg mai bine ma fac.
Cum alerg parca imi trece tot, cum ajung acasa ma ia inapoi.
Azi la scoala am avut 2 ore de sport si l-am facut, l-a ultima am baut apa foarte rece (stiu, sunt un idiot) Dar nu ma pot abtine. iubesc fotbalul si avem doar 1 ora pe saptamana, dar azi am facut 2 si nu puteam sa ma abtin. Insa acum regret.
Ce pot face altceva in afara sa merg la medic?
Vad cum colegii mei vin de la magazin in fiecare pauza si mananca inghetata si nu mai pot de ciuda. vrea si eu, dar pe mine raceala ma ia fix cand nu trebuie.
Ceva idei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Mai intai trebuie sa te tratezi, apoi o s amananci si tu inghetata. sportul e sanatate, transpiri si prin transpiratie iese si raceala, important e sa te schimbi in haine uscate, imediat.ia un paracetamol la 8 ore si consuma ceaiuri, sport poti face si acasa, ajuta foarte mult

| Betty12345678 a răspuns:

Raceala trebuie tratata.Alergatul nu te ajuta in masura in care ti-ai dori.Ai nevoie de antibiotice pana nu se agraveaza.

| Maya95 a răspuns:

Cel mai bine du-te la medic, sau macar la med. de familie. Sigur va stii ce sa iti dea pentru raceala!

| SuplimenteNutriline a răspuns:

Mergi la o sedinta de sauna si o rezolvi.