| alexandru17 a întrebat:

Sunt racit mi-a fost ra toata ziua greata am avut temperatura foarte mare si acum nu aud bine am urechile infundate in plus nu mai tin minte ce am facut azi! Ma dor toate oasele parul capu si tot! E normal? Ce sa iau sunt un pic speriat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pari a face gripa. Nu e normal, dar probabil nici extrem de grav deocamdata. Ia niste antitermice (gen paracetamol), fa o frectie cu carmol, iar maine dimineata mergi sa te vada medicul de familie.

1 răspuns:
| nevermind_3854 a răspuns:

Si eu am fost foarte raita tot asa nu imi aminteam chestii si mi se infundau urechile, daca adormeam uitam sa respir dar mi-am revenit(traiasca mama)nu ma pricep la medicamente, nu stiu ce mi-a dat ca sa iti zic.insa ar trebui sa te consulte un medic sa iti dea o reteta ceva.