Buna
Cred ca acea "tigara" era ceva interzis.
Ar fi indicat sa mergi la medic si sa explici situatia si sa ceri ceva analize la sange /uncontrol la inima/plamani.
Nu ezita, si ar f i bine ca aceasta experienta neplacuta, sa fie o lectie de viata!
Controlul medical este cel mai bun sfat pe care ti-l putem da.
Medicamentele nu se iau ca pe bomboane, si nici la voia intamplarii.
O zi buna
Nu cred ca era tigare simpla. Trebuie sa te duci la medic daca inca ai starea asta. Daca pulsul sare de 150 poti lua o pastiluta de metropolol/betaloc/egilok (25mg) ca sa scada (si eu am probleme cu pulsul cateodata). Dar pe forum nu te poti trata asa ca la spita!
Mergi la doctor,chiar daca nu vrei,trebuie,nu te juca cu chestiile astea, vei regreta mult.
Mergi acum cat mai poti rezolva ceva, ii spui totul, iar el iti va da niste pastile care sa-ti coboare tensiunea.
Mult noroc si mergi de urgenta la un medic, o zi buna!
Tot eu sunt. In acea tigare erau sigur droguri mau exact cum le spun baietii pe aici "legale". Eu ma simt super bine acum, am luat calciu, numai am tensiune mare problema cred ca este doar de la fumat observ si ar trebui sa ma las un timp ca sa imi treaca. Am avut un atac de panica si as dori sa imi spuneti cum trec peste el si in cat timp se curata corpul de aceste etnobotanice?
Depinde de ce era amestecat acolo. Unele plante sunt foarte periculoase si pot afea efect si saptamani. In "legale" nu sti ce ti-a pus acolo si de multe ori si la spital e foarte greu de depistat substanta. (de exemplu iti poate baga in tigara matraguna, ciumafaie... care contin alcaloizi periculosi si mortali).
Deeaandreea9156 întreabă: