| DeathShot a întrebat:

Sunt super, super speriat de faptul ca acum 1 luna am fost cu un prieten sa fumam. Eu am tras 2 fumuri si cred ca le-am tras in gat dar am simitit ca ma doare si pieptul cand am tras. Oricum sunt foarte speriat de faza cu cancerul la gat. Pana acum aceasta luna nu am avut absolut nimic, o sa ma duc si la un ORL-ist sa ma consulte, m-a durut putin urechea. Dar acum nu ma
i am nimic...
Sunt un prost, un mare prost fiindca am acceptat dar din cauza anturajului nu m-am putut abtine. Si vreau sa mentionez ca eu am mai tras o data sau de 2 ori. A da si am 15 ani. Imi cer scuze daca am scris gresit, Sunt foarte speriat duoa cum am spus mai sus. Va multumesc pentru ajutor! Si jur ca nu o sa mai pun gura pe o tigara in VIATA MEA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Nu ai nici un cancer stai linistit. Dar nu e bun sa stii, il iei din prostie la anturaje si dupa aia poti fi desteptul lumii ca nu-l poti lasa.

| DeathShot explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Multumesc de raspuns! M-am linistit, ai funda din partea mea

1 răspuns: