anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt timida si de multe ori nu stiu ce sa le spun ce gandesc prieteniilor >:" adica orice conversatie incepe cu buna si cmf si dupa nu prea stiu ce sa le zic sa le starneasca interesu... Voi cum va comportati? Daca vreti sa vorbim mai mult ma gasiti la alyna14@yahoo.com

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandrescovici a răspuns:

Buna, Pisicutzo. Timiditatea ta este o trasatura de caracter, care dupa cum imi spui, te defineste straight face. Trebuie sa ai grija cand vorbesti cu prietenii tai, lasa-i sa vorbeasca, iar apoi cand vezi ca se incinge discutia, baga-te si tu. Ascultandu-i pe ei, iti vei da seama ca este cel mai bine. Daca vor vedea ca ii asculti, te vor asculta si eu garantat. Succes :*

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa discuti cu ei ceva ce s-a intamplat curant in prezenta lor sau ceva ce au legatura cu ei. Poti discuta orice daca iti sunt prieteni.Eu asa fac! Vorbesc despre ceva comun mie si lor.

| roxyflory a răspuns:

Incearca sa vb de ceva care s-a intamplat sau eu stiu despre ceva care le place muzica, filme pssss ceva de genu ai vaut ce s-a intamplat in episodul d, cum ti se pare eu una...

| Xx0Elly0XxBby a răspuns:

Pai sameni cu mine eu insa sunt mai timida nici invatatorului nu-i raspund de rusine ce imi e dar cu prieteni n-ar trebui sa fi timida vorbestele descis si spune-le tot ce ai pe suflet sau spune-le o aventura de ata stiu eu gasiti ceva mai amuzant sau dativa idei uni la alti si faceti tot felul de luchruri cudate si interesante cum ar fi un grup de dans la scoala si la sfarsitu anului sal prezentati invatatorilos sau vorbiti cu proferosi sa faceti un ziar al clasi si fiecare sa scrie cite o pagina despre ceva si invatatoru doar sa le lipeasca sa faca ziarele si sa le inparta sau faceci ceva mai amuzant planuiti o petrecere ceva sunt atitea nu fi timida trebuie sa ai imaginatie si sa-ti vina idei succes...

| TInger a răspuns:

Dap faza e ca nu am nici frati cat despre citit chiar imi place sa citesc dor asa pot descoperii lucruri noi. Chiar daca nu am pe nimeni in ciuda acestui fapt ma starduiesc cat pot...