| Hellobuna a întrebat:

Salut TPU!
Sunt un băiat de 14 ani și am o pasiune pentru circuite, și cum știți deja, trebuie folosit un letcon și niște fludor pentru a lipii componentele. Totuși am văzut că aproape toate aparatele și pastele decapante conțin plumb și mă tem ca ma pot intoxica cu acesta, sau mai rău, ca sunt intoxicat deja, deoarece fac lipituri de peste 2 ani. Plănuiesc sa pun un ventilator cat sa nu respir foarte mult fum, însă credeți că este o problemă gravă, deoarece toți oamenii mai profesioniști cu care am vorbit, au spus ca nu este mare scofală.
Voi ce credeți?
( p.s: scuze pentru greșelile de exprimare însă sunt destul de speriat și nu gândesc limpede)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Standt a răspuns:

Exista un risc de intoxicatii, dar minim. Poti folosi un mic ventilator sau chiar o masca.
Felicitari pentru pasiunea ta! Putini mai sunt ca tine.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ioana748 a răspuns:

Exact, nu ai de ce sa ți faci probleme.
Lipește în continuare.

| everything29 a răspuns:

Ventilator in capatul tubului, cealalta parte a tubului scosa afara. poti improviza si cu cooler de laptop sa Pc.