| CATA2911 a întrebat:

Salut TPU. Tatal meu a fost internat la spital pentru o problemă de sănătate fizica, iar eu de la un timp stau cu teama de a nu avea o boala incurabila. Acum ma gândesc continuu la cum ca as avea cancer Bucal, gândul acesta îmi aduce și simptome minore cum ar fi dureri ușoare și scurte de gat și urechi. Știu ca exista o fobie, și cred ca sufăr de aceasta fobie, azi a decis sa ma uit puțin în gura și am observat niște punctulete minuscule(2-3) pe partea din spatele cerului gurii, sunt destul de speriat, se mai confrunta cineva cu aceasta fobie? P. S ma simt obosit de la stres probabil și nici nu prea am pofta de mancare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Mai sunt câțiva pe situl ăsta care în fiecare zi își descoperă câte o nouă boală incurabilă.

Din moment ce conștientizezi că este doar o fobie și că "boala incurabilă" nu este reală, ce sens mai are să te stresezi cu asta?

| CATA2911 explică (pentru johnnny123):

Pai cu asta se cam ocupa fobia, eu vreau sa cred ca sunt perfect sănătos, însă simt ca ma mint singur

| CATA2911 explică:

Nu am fumat niciodată și nici nu prea consum alcool