anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatal meu are 44 de ani si are niste simptome de Alzheimer, tulburarile acestea de memorie pot fi si de la altceva? Deci,aseara l-a sunat pe un prieten care n-a raspuns, a lasat telefonul de la ureche, si dupa un minut spune sa il sune p'ala (a uitat) Si are multe scapari d'astea, ii spun ca a facut ceva si el nu mai stie. E de ingrijorat? Este destul de tanar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Nu e obligatoriu Alzheimer, evident ca se impune un consult medical. Bea?

| anonim_4396 explică (pentru minrest):

Consuma alcool, dar nu in exces. cateva pahare de vin alb( sprit) pe zi cand are timp.

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca bea zilnic, se explica prin asta. Consultatie la medicul de familie, care da trimitere la psihiatrie, care sa determine daca are Alzeimer precoce, sau alta boala care duce la dementa. Sa stii desi voua va place sa credeti ca nu bea in exces, el bea zilnic si este alcoolic, ceea ce il face sa piarda neuroni in numar anormal de mare. Asa ca e de asteptat sa uite, chiar si de la mana pana la gura.

| anoniiim1807 a răspuns:

Sincer nu cred ca este om care sa nu fi pățit așa.
Eu am 17 ani si câteodată uit pentru ce am mers i tr-un anumit sau sau cine știe ce.
Iar daca bea..nu e de mirare. Nu e neapărat boala