anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatal meu are cateva probleme de memorie, ma refer ca uita cam des si de exemplu, azi mi-a spus exact la fel (o alintare) intr-un interval de 30 de secunde. Sa fie alzheimer? :/ Sunt foarte ingrijorat. si pe mama o doare capul tot timpul ( si nu e nici stresata) mi e frica sa nu aiba amandoi vreo boala grava.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Poti incerca sa ii dai tatalui tau Lecitina sau MemoPlus sau mai bine Bilomag Forte si daca situatia persista in continuare consulta un medic neurolog.
Iar mama ta daca dupa ce ia analgezice tot ii revine durerea zi dupa zi, trebuie neaparat sa mearga la un doctor, tot neurolog sa faca un RMN sau tomografie sau sa gaseasca cauza durerilor de cap.E doar o sugestie ce ti-am zis, trateaza-o ca atare si nu ca o parere profesionista.
Sanatate multa.

| Bondarel99 a răspuns:

Așa e de la o vârsta, uiți lucruri, asta nu înseamnă ca ai o boala. Dacă observi schimbări drastice atunci ar trebui sa îți faci griji.

| 1231242 a răspuns:

Salut!
Ei bine pierderile de memorie sunt obisnuite,alzheimer e atunci cand uiti unde stai,uiti cum arati chiar, uiti cum ii cheama pe copiii tai etc, iar in privinta durerilor sunt cauzate de orice, daca nu ii trece pana la urma, un control, ar fi recomandat.In privinta bolilor grave, hmmm, nu te ingrijora!

| Pabibabum09 a răspuns:

Iti recomand ca parintii tai sa se duca la un control medical, nu neaparat din motive sumbre. Ca raspuns la...răspunsul lui GabrielFlorentin, Alzhaimer-ul nu debutează direct in faza terminala, ci începe cu usoare pierderi de memorie. In al treilea rand, nu poti sti ce supărari interioare au parintii tai. In orice caz, nu suntem noi cei in masura sa-ti diagnosticat parintii. Multă sănătate! happy