| FuturePlayerFootball a întrebat:

Tigarea electronica, cea care scoate mult fum, are efecte adverse asupra organismului? Sunt nefumator si nu suport tigarea, dar ador sa scot fum si ma gandeam sa imi cumpar una daca nu ma afecteaza cu ceva. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Normal ca te afecteaza
Si tigara electronica alaturi de cele normale contin nicotina, care cauzeaza dependenta. Pe langa alte elemente cancerigene care ies la iveala cu fiecare studiu.
Poti citi aici :

http://www.lung.org/......ealth.html

E mai putin nociva decat o tigara normala? Probabil.
Dar sincer e ca si cum ai compara otrava de soareci cu cea de lacuste...

| Violleta2022 a răspuns:

Binenteles ca are efecte adverse asupra organismului, pentru ca, contine nicotina in cantitate redusa.

| Claudiu1905 a răspuns:

Daca iti place sa scoti fum atunci pui doar apa. Nu sunt sigur daca e posibil, mie imi fac rau aburii inhalati cu forta si n-am practicat.

| Softe a răspuns:

Probabil când spui țigăre electronica care scoate mult fum nu te referi la cele cu nicotina ci la vape - uri
Acestea nu sunt considerate țigări și nu conțin substanțe dăunătoare pentru corp deoarece lucrează doar pe aburi de apa, este important de știut ca atunci când tragi din vape sa nu tragi în plămâni deoarece riști sa faci apa la ei (am un prieten care a pățit asta)
In rest distracție placuta.

| HRemus a răspuns:

In plus temperatura la inhalare este ridicata. In timp iti pierzi gustul si iti distrugi dintii (fapt documentat - cauta pe net). In plus e calea sigura catre tigara normala. Ia-ti o narghilea, o folosesti de 5-7 ori si iti trece.