Da, ar fi bine să ajungi la 71 kg.
Da, pielea s-ar putea să se lase dacă slăbești rapid.
Dar dacă îți propui să slăbești doar 3 kg/lună pielea nu se lasă.
"cedez psihic n-am mai mâncat dulce de când am început să slăbesc " Ai grija! Cand vei termina dieta, nu fa abuz. Te vei ingrasa mai mult decat ai avut inainte. Poti manca o patratica de ciocolata neagra (80-85% cacao) la o saptamana, sa iti treaca pofta de dulce.
Daca slabesti lent, nu se lasa pielea. Are timp sa se restranga pentru ca esti tanar. Dar daca slabesti mult in timp scurt, da se va lasa. 1 g in 3 luni, e mult. Poti sa incepi faza lenta ca sa poti sa revii la alimentatie normala fara riscuri. Daca ajungi si te mentii la 70-71 kg e bine. Repet: ai grija sa nu te ingrasi din nou, ca e mai rau.
Problema e ca nu ar trebui sa te gandesti ca cedezi, tu nu trebuie sa te ambitionezi asa tare, e de ajuns sa tii un regim, sa faci sport si sa mananci sanatos si putin atunci cand iti e foame, nu cand iti e pofta. Incearca sa iti gasesti o ocupatie care sa iti aduca pacea ca sa nu te stresezi asa de tare incat sa te gandesti la mancare, aici cred ca e mai mult de psihic, psihicul iti face viata grea. Gaseste-ti ceva placur de facut, lenea e un mare impediment in gandirea benefica si in kilogramele putine. Nu te gandi ca esti gras, sau slab, tine dieta cat sa te simti tu bine. Carnea face organismul sa fie pofticios. Si toate gandurile nocive ajuta la o crestere a aportului caloric prin stres