| MichaelKinGzZz a întrebat:

Știu și Da o să vizitez un dentist cât mai curând pentru întrebarea / problema pe care urmează să o scriu dar vreau să aflu în cam ce gravitate mă aflu.
Am mâncat în urmă cu ceva zile niște mâncare rece având o măsea cu un început de abces sau ceva de genul. Deoarece jos la maxilar se simtea o mică umflătură. Dar nu am băgat în seamă. Ei bine acum când am mâncat respectiva carne m-a durut grav rău de tot și de atunci respectiva zonă se tot umflă. Și vreau să știu cam ce simptom e ăsta. Dacă e de abces sau se infecție. Și dacă probabil urmează să se tragă înapoi umflătura sau dacă trebuie să urgentez vizita la dentist. Dau Fundiță

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raducons a răspuns:

Este puroi,asa se intampla, dupa ce o masea cu infectie doare se umfla, nu stiu exact motivul dar acolo este sigur puroi, dar se poate trata maseaua daca este intreaga.
Daca este radacina neafectata se poate face dar costa ceva, dar merita sa o faci, cam 250 am dat eu pe o astfel de masea tratata dar ma simt bine acum. Sa mergi la dentist astfel se rupe si o scoti si pacat.

4 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Mergi la dentist ca sa vezi ce zice, oricum nu poate face mai nimic asa dar poate iti recomanda ceva.

| MichaelKinGzZz explică (pentru Raducons):

Cum adică nu poate face mai nimic?

| Raducons a răspuns (pentru MichaelKinGzZz):

Cand este umflatura, probabil cu puroi (infectie)dentistul nu lucreaza si da doar un tratament.

| MichaelKinGzZz explică (pentru Raducons):

Foarte interesant, probabil din acest caz nu mă doare. Doar e umflat și asta ar explica (Eu sincer m-am gândit că o fi sânge)

| Raducons a răspuns (pentru MichaelKinGzZz):

Este puroi,asa se intampla, dupa ce o masea cu infectie doare se umfla, nu stiu exact motivul dar acolo este sigur puroi, dar se poate trata maseaua daca este intreaga.
Daca este radacina neafectata se poate face dar costa ceva, dar merita sa o faci, cam 250 am dat eu pe o astfel de masea tratata dar ma simt bine acum. Sa mergi la dentist astfel se rupe si o scoti si pacat.