| catalino200 a întrebat:

tocmai am avut o luxatie rapida de rotula ( in 2 secunde a mers la loc dupa ce a "iesit".)E a 3 ora ce mi se intampla, dupa aceea am putut imediat sa calc pe picior purtand o orteza mobila, asta s-a intamplat ieri ( nu am cazut pentru ca am avut ca punct de sprijn piciorul drept).Am tresarit, normal, si imi tremura piciorul, iar dupa 5 minute mergeam normal. Acum a inceput sa mi se umfle(numi recomandati sa mi-l pun in ghips ...lam mai avut de 2 ori, si n-are rost). Dati-mi va rog sfaturi ce as putea face sa impiedic umflatura(deci nu ma doare doar ca sa umfat putin)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Cosma16 a răspuns:

Iti recomand un medic, deoarece el este in stare sa iti zica exact ce ai si ce trebuie sa faci in continuare.