| Pro4K a întrebat:

Tot am incercat sa imi decalotez penisul, am varsta de 16 ani. Cand e flasca ajung pana la varf dar e foarte sensibil daca il ating cu o hartie ma doare, e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar la inceput, adica imediat dupa primele decalotari reusite ale glandului penian chiar si asa in starea sa normala si naturala cea FLASCA (nu fLeasca), suprafata glandului la inceput este extrem de sensibila. Trebuie sa-ti decalotezi penisul ori de cate ori ai ocazia/posibilitatea si dupa decalotare chiar daca te doare sa incerci sa-ti atingi cat mai des si din ce in ce mai apasat suprafata fina a capului dezvelit, cu varful degetului. De asemenea sa-l speli cu apa calduta si sapun si pe urma sa-l ungi cu crema Nivea, crema cu extract de galbenele sau Fluocinolon N. Doar daca vei proceda asa va dispare in timp sensibilitatea extrema. De asemenea sa incerci sa-ti largesti putin cate putin deschiderea preputiului cu ajurorul a 2 degete bagate prin deschidere si tragerea in parti a preputiului pana apare senzatia de durere aproape insuportabila. Doar asa vei putea spera ca vei scapa de FIMOZA care iti afecteaza penisul intr-un grad din cate se pare chiar foarte mare. Poate ca ar fi indicat sa te prezinti la Urologie pentru o consultatie binevenita in astfel de situatii. Multa sanatate!