| Enzo_3293 a întrebat:

tot despre voce va intreb vreau sa am o voce groasa sau ragudita ca a lui andy sixx (andrew biersak) din black veil brides vocea acea hardcore din cantecul knives and pens cand spune TURN ON THE LITH! Sau ceva de genu deci plizz spuneti-mi ceva si scuzatima ca am pus atatea intrebari despre voce dau funda va rogggggg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MickyloveAndySixx a răspuns:

Ca sa iti ese... trebuie atunci cand zici fraza sa inspiri aierul si sa iti ingrosi vocea! big grin

BAFTA! :X

| FloRyX002 a răspuns:

Alo trebuie sa te nasti cu vocea asta trebuie sa stii sa canti screamo altfel nu merge

| aniri2000 a răspuns:

Daca ai vrea sa ai tipul ala de voce care scuza-mi exprimarea de a zbiera laughing) si mie imi place, poti sa zbieri cum spun eu din burta dar au grija nu din gât...adika iti incordezi mai mult burta si începi sa tipi

| LexusBianca a răspuns:

Andy are vocea mai groasa din cauza ca fumeazawinking

| Andychu a răspuns:

Ala e screamo. Sunt si tutoriale, dar trebuie sa ai si putin talent.

| Charly a răspuns:

Singura solutie e sa te operezi la corzile vocale doar ca e ff mult de riscat