| VladuT1337 a întrebat:

Salut TPU! Tot mă confrunt de 2 săptămâni cu o durere extrema in gat iar parintii mei nu vor să merg la un medic deoarece ar putea fi vorba de o raceala care se tratează normal dar eu cred că totuși am nevoie de un medic, toată limba de la jumate este acoperita de pete albe, am bubițe pe acei pereți iar daca mă uit în spatele *omulețului* este totul roșu aprins iar pe margini este ceva. cred că puroi. Problema este că am de foarte mult timp durerea asta și nu mai rezist. Puteți să mă ajutați In vreun fel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti merge si singur la medicul de familie!
sanatate multa!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te speli pe dinți și cureți bine tot restul gurii. Dar infecția din acea zonă tinde să se răspândească și în alte zone, așa că trebuie tratată la medic.

| Goete a răspuns:

Cati ani ai, trebui sa te duca cu trasurica parintii?

| VladuT1337 explică (pentru Goete):

Nu mă pot duce singur deoarece stau la sat și nu știu dacă merg în oraș unde să mă duc la ce doctor iar cabinetul medicului de familie este departe și tot trebuie cineva sa mă ducă acolo...

| Goete a răspuns (pentru VladuT1337):

Ce neajutorat esti, nu este autobus? Chhiar asa la sfarsitul lumii stai, la scoala nu mergi?

| Goete a răspuns:

De altfel fa gargara cu apa sarata, cu sare de mare. Eu cand ma doare gatul fac mereu gargara cu apa de ocean - dar o am aici aproape - si ajuta mereu, calmeaza si durerea repede

| haileewatson a răspuns:

Vad ca ai 16 ani. Te imbraci si te duci frumos la medicul de familie!

| IceRope a răspuns:

Mergi la poliție și reclamă-ți părinții pentru rele tratamente aplicate unui minor. Dacă va or afla de situația asta, se vor rezolva câteva lucruri. Sau, sună direct la 112 și spune-i operatorului că părinții tăi îți pun viața în pericol. Tac-tu și mă-ta ar trebui internați la nebuni.