| Lexu12 a întrebat:

treaba sta in felul urmator.Am o rinosinuzita foarte urata care e intretinuta de niste polipi foarte mari.singura solutie este sa ma operez de polipi doar ca imi este foarte frica! Am si eu cateva intrebari:
1. dupa operatie ma mai doare gatul?
2.e adevarat ca apoi o sa vomiti cu sange?
3. dupa ce ma opoerez,eu voi pleca acasa sigur, pentru ca sunt din Tulcea si ma operez in Bucuresti, dar dupa operatie o sa ma pot intoarce la scoala sau voi sta acasa cateva zile?
4. dupa cat timp am voie sa mananc si voi putea manca orice?

am 13 ani.va rog raspundeti-mi si explicati cam in ce consta operatia.va rog mult mi-e foarte frica! multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| flytothemoon a răspuns:

Buna si eu am tot 13 ani si sunt fata. M-am operat de polipi la 6 ani.
1. E normal sa te doara gatul dar nu foarte tare cum ai fi si racit, deci e ok.
2.Nu e neaparat sa vomiti cu sange. Unii copii nu vomita de loc. Dar normal ar fi sa vomiti ca sa elimini anestezia. Dar daca nu vomiti nu e o problema.
3. Depinde cum te simti pentru scoala.
4. Poti sa bei aproape orice dar fara acid si nu ai voie inghetata sau coaja de paine.
Atat. Sper ca te-am ajutat! Nu e mare chestie.

| Lexu12 explică (pentru flytothemoon):

Si eu sunt fata, Lexu vine de la Alexandra, toate numele erau luate.
multumesc pentru raspuns!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nevoie sa-ti fie frica. Vei dormi tot timpul.
1.Nu
2.Un pic
3.Vei sta acasa cateva zile
4.Vei manca intai manacaturi moi. Nici macar coaja de paine. Orice vei putea manca cam dupa o luna.