| MotoKatâr a întrebat:

Trec printr-o perioadă mai grea... M-am certat cu niste prieteni si acum de fiecare data cand ma gândesc ca o sa trec pe lânga ei am asa un gol in stomac si ma apasă pieptul de ce oare? nu stiu ma simt nasol tare. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LexiEla a răspuns:

Incearca sa te impaci cu ei. Daca nu merge si nu rezolvi nimic, stai cu prietenii pe care.i mai ai sau fa.ti alti prieteni.

| Moon1997 a răspuns:

Sa incerci sa iti vezi de viata ta si sa stai linistit stiu si eu senzatia poate e frica. poate e altceva am mi-am vazut de viata mea si am stat cu problemele mele si sunt bine incearca va fi bine o sa vezi

| Anonimaaaa10 a răspuns:

Hmmmm. Daca tu ai gresit cere-ti scuze, daca ei au gresit asteapta-i ca o sa vina ei la tine. Incearca sa iesi cu altcineva

| EstiSiSuntExemplu a răspuns:

Frica,emoție...cam asa.Mai bine tu eimpaci cu ei..doar dacă simți nevoia se o faci sau dacă e poți sa îți faci alți prieteni.Dar ar fi mai bine sa te împaci cu ei.
Succes