De ce ai vrea sa iti ingrasi tenul?!? Eu am avut mereu ten gras si strica TOT, machiaj, apar cosuri pentru ca mi se infunda constant porii, te sfatuiesc din toata inima sa NU faci prostia de a te da cu ulei pe fata! daca vei avea ten gras o sa regreti rau de tot, cum este si o cauza a acneei, NU exista nimic care sa ingrase '' frumos'' tenul pentru ca un ten gras aduce si alte probleme.
Il am deja gras , mi-am cam astupat niste pori si mi-au aparut niste brobonite mici de tot pe barbie, am luat niste apa micelara poate ajuta aplicand o dupa ce imi deschid porii cu un prosop cald
Daca ai tenul gras deja nu iti recomand sa mananci ulei, nici preparate cu ulei
Am sa incerc sa mai reduc din grasimi, daca ma spal seara urmatorea dimineata imi aluneca degetu pe frunte
Sunt in aceeasi situatie ca tine
Eu am fost la dermatolog si imi daduse vreo 6 luni tratament co doxiciclina pentru reducerea sebumului, te-as sfatui sa mergi si tu la dermtolog sa vezi ce iti spune. altfel nu stiu ce sa iti spun pentru ca toate tenurile sunt diferite si tratamentul meu poate nu corespunde cu tenul tau si asa dermatologul stie cel mai bine ce trebuie sa iti dea
Bună! În primul rând, e puțin aberant ce spui tu acolo. Nu te da cu ulei pe față că nu ajuți cu nimic tenul. Oricâte prostii ai auzi că face bine la ten, din punct de vedere științific nu este adevărat. Uleiul nu poate fi absorbit în piele pentru că are o masă moleculară prea mare, iar piele nu-l poate absorbi, valabil pentru orice ulei și pentru orice fel de unturi. Pur și simplu el rămâne la suprafața pielii nu aduce niciun beneficiu.
Pentru păr există măști de păr special concepute să-l ajute. Nu trebuie să mănânci tu ulei cu lingura. Dacă vrei tu neapărat ceva cu ulei de măsline există măști de păr cu extract din ulei de măsline. Ceea ce nu-i aceeași chestie un uleiul de măsline propriu-zis.
Aha,dar eu ma refeream ca se ingrasa de la uleiul consumat nu aplicat pe fata
Nu, n-are legătura. Grasimea de pe față e sebum, nu are legatură cu grasimea alimentară. In orice caz, nu mânca ulei cu lingura si nici nu-l pune pe față
Ma refeream la grasimea din profunzime care da forma obrazului de exemplu, nu la stratul exterior al pielii, si ma intrebam daca din alimentatie poate strica aspectul fetei nu din aplicarea uleiului pe ten
Deeaandreea9156 întreabă: