| ToxicGirl a întrebat:

UTGENT! Funda! Deci s-a intamplat cam asa : Cand am incercat sa desfac super glue si trebuia sa fac o gaura in el mi-a sarit in ochi unpic. Pot sa vad. Dar ma ustura si imi lacrimeaza unpic unchiul. E ceva grav? Ce as putea face sa imi treaca? Va rog ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Etelca a răspuns:

Spala-te bine, bine pe fata. Poate ar trebui sa te duci la un oftalmolog. Daca nu vrei sa te duci, cumpara-ti picaturi de ochi si un lucru foarte important:spune-le parintilor ca sa nu patesti ceva grav!
Bafta!

10 răspunsuri:
| Tobiii a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi sa te vada un medic...Probabil iti va da el niste picaturi. Nu incerca sa te tratezi singura, deoarece s-ar putea sa agravezi situatia.

| Tinkabell a răspuns:

Pai incearca sa stai cu fata in jos in timp cat iti lacrimeaza.nu prea are ce sa se intample grav.happy si ustura pentru ca el e o solutie de lipit! TE SFATUIESC SA MERGI LA DOCTOR CAT DE REPEDE POTZII! nu stiu ex daca e grav.dar te rog du-te happy
TE pup! Bafta!

| JustWannaDance a răspuns:

Buna. Mergi la baie la chiuveta, iti pui in palma un pic de apa calda si tii ochiul pe apa. Este bun sfatul, mie mia merg cand am avut o geana in ochi, sub pielea aia. A fost foarte dureros. sad
Succes.

| DaReZon a răspuns:

Iti recomand sa te duci la medicul de familie cat mai rapid.

| Pursuit a răspuns:

Ce iti lacrimneaza?

| Pursuit a răspuns:

Ok sa zicem ca ai zic ochiul deci mai bine te duci la un doctor decat sa chiorasti.

| BroascaCuElice a răspuns:

Du'te si cumpara.ti picaturi pentru ochi:]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te speli cu cat mai multa apa, fara sapun, apoi sa mergi la medicul de familie chiar daca totul ti se pare in regula, preventiv te indrum sa mergi pentru o consultatie preventiva.

| express11 a răspuns:

Trebuie sa dai cu apa multa! daca tot nu iese, la medic cu tubul de superglue!

| SunShineyKidu a răspuns:

La medic. Urgent!