| Constantin112 a întrebat:

v-am spus eu acum cateva zile ca luni urmeaza sa merg la un logoped deoarece din clasa a 5-a ma balbaiesc ( acum trec clasa a 11-a si am 17 ani ) am discutat cu logopedul si a spus ca trebuia sa merg cand eram mai mic si a zis ca acum sunt slabe sanse sa imi mai revin dar eu pe internet am cautat multe cazuri in care s-au tratat si adultii cu aceasta problema si nu mai stiu ce sa fac oare chiar asa e o sa raman mereu asa nu mai pot face nimic?
Rog sa raspunda doar cine crede ca stie raspunsul nu doar sa va dati cu parerea.

Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OnnyMady a răspuns:

Una dintre prietenele mele a avut aceasta problema si a "vindecat-o"cu multe exercitii, atunci avea 14 si dupa 2 ani se mai incurca putin dar e mult mai bine.Deci eu zic ca si tu poti sa scapi de aceasta problema

1 răspuns: