Atacurile de panica si starile de frica de care suferi, pot fii tratate cu succes, apeleand la un medic psihiatru.
Vad ca, absolut toate celelalt analize fizice sunt normale si fizic esti sanatos.
Si eu am avut.
Sunt anumiti oameni predispusi la chestia asta. De obicei apare in atacurile de panica, depresie, soc emotional si dispare cand dispar si cauzele care au declansat-o. La mine a aparut in urma unor atacuri de panica si m-a tinut cateva luni, a disparut cand au disparut si atacurile de panica si anxietatea
Si ce ai facut sa scapi de ele?
Sunt atacuri de panica din pacate. Unii pot dezvolta asta și fără un "trigger" emoțional.
Pur si simplu ocupati timpul ci ceva, nu lasa timpul liber sa te "distruga". In tot timpul asta te gandesti numai la lucruri tampite, din motivul asta am intrat si eu pe TPU acum, sa nu meditez la lucruri inutile. Am avut si eu senzatiile alea, am fost ametit ca si cum ai sufla tare 1 saptamana si multe alte chestii
Dupa ceva timp o sa uiti tot episodul asta,
Am avut și eu de vreo două ori simptomele descrise de tine, dar asta în urma decesului unei persoane dragi. Dar simptomele au dispărut în puțin timp.
Sunt atacuri de panică.
Cere ajutorul părinților, vorbește cu prietenii, cu un psiholog dacă poți.
Sper să îți revii!
Si eu sper foarte mult sa imi revin odata…dar nu stiu cum, sunt dispuns sa fac orice sa scap odata de asta…tu ce ai facut sa scapi?
Nu am făcut nimic, pur și simplu am început să gândesc pozitiv, iar bătăile puternice ale inimii s-au potolit, inima a început să bată normal.
Să gândești pozitiv înseamnă să îți imaginezi că totul va fi bine, dar mai ales să te gândești la altceva decât la problemele pe care le ai, să îți abați gândurile de la rău.