| AndreiTrifan a întrebat:

va rog din tot sufletu sa ma ajutati in legatura cu problema! Vreau niste sfaturi in legatura cu efectul eu-eu(sper sa va dati seama despre ce zic deoarece nu m au lasat sa scriu numele efectului) dupa o cura de slabire prin infometare! As vrea sa mi spune ti cum scap de efectul "eu-eu"dupa dieta prin înfometare? Atat timp cat renunt la infometare si nu revin la obiceiurile de a manca mult si nesanatos exista riscu sa ma ingras chiar daca mananc sanatos! Dupa ce renunț la infometare si adopt o alimenatatie sanatoasa exista riscu sa ma ingras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AndreiTrifan explică:

In primul rand bag si eu mana in foc ca esti un om incapabil sa ti dai cu parerea si in acelasi timp mai si jignesti! Fiecare greseste, decat sa mi raspunzi mai bine stai in banca ta si invata sa vorbesti civilizat! Nu am nevoie de parerile unor oameni stupizi ca tine! Bafta!

| AndreiTrifan explică:

Frate am vrut doar o parere sa vad daca pot rezolva aceasta greseala care am facut o(mi o asum)inainte sa fac chestia asta nu am stiut de consecinte!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici o posibilitate de a scapa de efcetul de ingrasare dupa o cura de infometare. Infometarea iti va incetini metabolismul si, orice ai face, dupa aceea, vei pune mai multe kilograme decat ai pierdut. Este ceva obligatoriu si asumat de la inceput, stii sigur cand incepi dieta prin infometare ca asta se va intampla.