| ifabian a întrebat:

Va rog eu daca ma puteti ajuta careva! Am 21 de ani.am folosit placa de par.fixativ si alte porcarii. apoi. a inceput sa-mi cada parul. mi-a cazut mult. m-am ras de 2 ori in cap intr-un interval de 3 zile. mi-a crescut asa mai maricel.doar k in crestetul capului.am mai putin par.gen inceput de calvitie. dar nu am pe nimeni in fam.chel.nu cred sa fie asta! Va rog daca a mai patit cineva.sa-mi spuna un tratament ceva., sa ma jute va rog eu! Apreciez mult. O zii faina sa aveti! Bafta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Indicat ar fi sa mergi la un dermatolog daca tii la podoaba capilara! Pana atunci, citeste despre biotina :http://www.boli-medicina.com/vitamine-minerale/BlOTINA-BM-COM.php sau aici despre posibile cauze ale caderii parului : http://www.sfatulmedicului.ro/......atate_8815

P.S. Din cate stiu, exista in comert sampoane cu biotina. Numai bine!

| ifabian explică (pentru alessia5158):

Multumesc mult alessia...de picat nu-mi mai pica parul. dupa ce m-am ras.k trag de el.si nu cade.doar k nu stiu cum sa mi-l indesesc. asta e partea nasola.mersi mult inca odata >big grin

| ღmarynaღ a răspuns:

Poti sa-ti faci niste masti pentru par eu ti-asi recomanda sa te dai de 2 ori pe saptamana cu ulei de ricin, si daca o sa ai chelie, poti apela la implanturi /big grin\

| notatrol a răspuns:

Tratament cu maioneza sau cu miere... odata pe zi iti dai prin cap si stai 20 de minute.

| ifabian explică (pentru notatrol):

Si oare e bun pentru indesire? stima

| notatrol a răspuns (pentru ifabian):

Si pentru indesire si fortificare.

| Raluka2103 a răspuns:

Poti folosii o masca cu ulei de ricin, ulei de masline si cateva picaturi de vitamina A. Pui intr-un castronel jumatate de sticluta de ulei de ricin pentru ca nu e mare sticluta, cam 5 linguri de ulei de masline si 4-5 picaturi de vitamina A. Le amesteci si te dai cu ele. Poti tine masca 1-2 ore apoi te speli.